Gemeenteraadslid Steven Prinsen geeft fakkel door aan Anto Ciuca

29 Maart 2022

Gemeenteraadslid Steven Prinsen geeft fakkel door aan Anto Ciuca

We zullen hem missen, maar wensen Anto alle succes toe.

Steven Prinsen, geboren en getogen Puursenaar, werd in 2012 verkozen als gemeenteraadslid. Tijdens de lokale verkiezingen van 2018 kon hij voor de tweede maal zijn zetel verzilveren in de nieuwe fusie gemeente Puurs-Sint-Amands. Omwille van een verhuis buiten de grenzen van de gemeente doet Steven nu afstand van zijn mandaat en geeft hij de fakkel door aan Anto Ciuca die als eerste opvolger werd verkozen tijdens deze laatste gemeenteraadsverkiezingen. Op de gemeenteraad van 28 maart legde Anto Ciuca de eed af als gemeenteraadslid van Groen.  

“10 jaar lang vervulde hij zijn taak met kennis van zaken en liet zich niet makkelijk uit balans brengen. Zijn kalmte en inzicht waren een absolute meerwaarde voor de partij én onze fractie. Vandaag maakt hij plaats voor een dame die hard gewerkt heeft om te staan waar ze nu vandaag de dag staat. We zullen hem missen, maar wensen Anto alle succes toe.” stelt Els Knoops, collega gemeenteraadslid voor Groen.

Anto Ciuca, kersvers gemeenteraadslid voor Groen vertelt hoe zij het verschil wil maken. “Ik ben empathisch, gedreven en een eeuwige optimist. Daarom wil ik graag bijdragen aan een betere en gezondere wereld voor de huidige en de volgende generaties”.

Groen Puurs-Sint-Amands zal als een volledige vrouwelijke fractie op een positieve manier verder het verschil proberen te maken. “Zoals we in 2018 tijdens de verkiezingen zeiden, willen we het peper en het zout op het beleid zijn. Zacht als het kan, pittig als het moet”, stelt de nieuwe fractie.